Ny vecka nya pyssel!







VIF firar Lucia!




Enligt tradition har de vuxna gått luciatåg för barnen på fritids :) till det blev det självklart lite lussebullar och pepparkakor!

[enligt tradition läggs heller inte bilder ut från luciatåget, haha]

Avslutning



Idag blev det avslutning för 2orna efter flera veckor av arbete med värderingsövningar och forumteater, och allt jobb gjorde de med stort engagemang så förkänade de att få avsluta med roliga lekar och lite lyxfika till mellis :) 


nh

2orna

Idag har 2orna avslutning med Sandra, hoppas alla i 2an kan vara med, klara ca  14.15 :)

Lite bilder från gårdagens pyssel och stormöte :







Julpyssel







Pepparkakshusbygge

Goa hus med mycket jobb

Hus på rad



Sista träffen med 1orna!


Idag var sista träffen för 1orna med sandra. Idag fick de sitta hela gruppen och tillsammansns försöks komma iihåg allt vi gjort under dessa veckorna vi arbetat med värderingdövningar och sammarbetslekar.
De kom ihåg rätt mycket när de tänkte tillsammans :)


Och som avslutning gjorde vi lite koncentrationsövningar och lite roliga lekar!





Har ni burkar hemma?




[och idag har 1orna avslutning med Sandra efter deras arbete med värderingsövningar och sammarbetsövningar. Klara ca 15.15]

Forumteater med 2orna


Dagens arbete gick suveränt och blev en lyckad forumteater! Idag var sista gruppen ut att göra forumteater, nästa vecka samlas alla 2or på onsdag som vanligt för en liten avslutning. Klara ca 14.15 :)

Vi har börjat baka pepparkakshus!





VIF Fritids

Vif Fritids omfattar Fritidshemmet (förskola till åk 2) som ligger brevid skolan, och nere vid IP har vi Fritidsklubben (åk 3-6) och Fritidsgården (åk 5 och uppåt) Denna bloggen följer Fritidshemmet.

RSS 2.0